Ilysium

Koning Leopoldlaan 84
3920 Lommel BE

tel+32 (0)477.69 49 97
e-mailinfo@ilysium.be
+32 (0)477.69 49 97

Over ons

In onze privé wellness bieden wij een divers aanbod met warm water waarbij het Therapeutisch Kuren centraal staat. Om je lichaam langer stressvrij te houden en het van nieuwe energie te voorzien, vraagt het om zich van binnenuit te zuiveren en te regenereren. Kuren is daarbij ook een weldaad voor pijnlijke spieren en gewrichten, reuma, artrose,… én het is goed voor je gezondheid!

Bij onze Sauna & Kuurarrangementen maakt u gebruik van de Privé Spa- en Saunafaciliteiten en geniet u tegelijkertijd van een weldoende massage en therapeutische behandelingen. Onze warme watertoestellen bestaan uit een Therapeutisch Balnéobad met een individueel massageprogramma, een Thermo Spa voor een gewichtloze lichaamsmassage, een authentiek stoombad voor het versterken van het immuunsysteem en een diepe huidreiniging.

Naast de manuele massage is er de Therapeutische massage met stoomstempels. Deze zijn gevuld met natuurlijke kruiden uit de Alpen die de zintuigen tot rust brengen. De stoom van 58°C houdt het lichaam heerlijk warm tijdens de massage wat heilzaam is voor spieren en gewrichten. Spierspanningen verminderen, blokkades worden opgeheven en je komt geleidelijk in een diepe ontspanning.

Herbronnen in een totaalconcept

Welkom bij ILYSIUM Puur Welzijn.


Maak kennis met Ilysium Puur Welzijn