Ilysium

Koning Leopoldlaan 84
3920 Lommel BE

tel+32 (0)477.69 49 97
e-mailinfo@ilysium.be
+32 (0)477.69 49 97

Skin Care

Een professionele behandeling aangevuld met uw dagelijks verzorgingsritueel, een gezonde levensstijl, regelmatig bewegen en voldoende nachtrust dragen bij tot een goede huidconditie.

In ons instituut werken wij met het huidverbeterende topmerk SOTHYS (bestaat 70 jaar sinds 2016). Bij elke behandeling streven wij naar de beste huidconditie.
De meest gevoelige huid kan bij ons terecht.

Een rijpe huid heeft graag een zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. De biologische werkstoffen en het wetenschappelijk onderzoek van MEDSKIN SOLUTIONS Dr. Suwelack heten u welkom.

Woensdag t/m zaterdag
van 9.00 uur tot 18.00 uur

SOTHYS Huidverbetering

Ontgifting en huidverfijning

Door de dagelijkse blootstelling aan interne en externe factoren ziet onze huid er soms dof, ruw en droog uit al dan niet met huidschilfering. Ook een vette huid heeft baat bij deze behandeling. Het natuurlijke algencomplex ontgift door inkapseling en reiniging. Het verfijnt en verzacht de huid en versterkt de huidbarrière.

 •  
 • Ontgifting en huidverfijning 75
Optimale huidverdraagzaamheid,
vrij van parabenen, parfum en siliconen,
niet-comedogeen,
dermatologisch getest

Fijne lijntjes en rimpels

Een rijpe huid heeft graag een zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. De huideigen biologische werkstoffen en het wetenschappelijk onderzoek maken dit mogelijk. Naast rimpels en lijnen verzachten geeft ze de huid een ‘vocht-boost’, activeert de celvernieuwing, vermindert irritaties en versterkt de huidbarrière. Voor elk huidtype is er een specifieke behandeling, ook voor de gevoelige en geïrriteerde huid.

 •  
 • Fijne lijntjes en rimpels 80
Uitermate zacht voor de huid,
vrij van parabenen, parfum en siliconen,
dermatologisch getest

Eau Thermale Spa™

Een behandeling voor de genetisch gevoelige huid en voor de huid die gevoelig is geworden door stress, voeding… De producten bevatten geen parfum en geen kleurstoffen. Het eau Thermale Spa is licht gemineraliseerd en verwant met de pH-waarde van de huid. Ze verbetert de celvernieuwing. Het is wetenschappelijk bewezen dat het ‘actieve water’ eigenschappen bezit om de balans van de (hyper)gevoelige huid te herstellen.

 •  
 • Eau Thermale Spa™ 68
Bron van natuurlijk mineraalwater Marie-Henriette uit een beschermende omgeving op een hoogte tussen 300 en 450 m in het hart van de Belgische Ardennen.
* Partnerschap met Sothys sinds 2004

Na dermo-esthetiek

Na een dermo-esthetische ingreep bv. laser of na esthetische chirurgie is het belangrijk de huid te begeleiden in haar natuurlijk regeneratieproces. (door de tijdelijk opgelopen schade is de huid gevoelig, soms rood en pijnlijk, gedehydrateerd…). Afhankelijk van de ingreep heeft de huid in het algemeen behoefte om te regenereren om haar verdedigingscapaciteiten, barrièrefunctie en optimale structuur terug te krijgen.

 •  
 • Na dermo-esthetiek 80
Doeltreffendheid bewezen door dermatologen op een huid die een dermo-esthetische ingreep heeft ondergaan.

Collageen Hyaluron

Leeftijd en het uiterlijk van de huid weerspiegelen niet altijd uw werkelijke leeftijd. Veroudering is ook afhankelijk van uw levensstijl en externe factoren die het verschijnen van de rimpels en lijntjes versnellen.

Op basis van een huiddiagnose wordt de verouderingsgraad bepaalt om een exacte behandeling aan te bieden, afgestemd op de leeftijd van de huid.

 •  
 • Collageen Hyaluron Behandeling 75
Cosmeceutisch complex met natuurlijke anti-oxidanten die de gezonde cellen een boost geven.

Micro Dermabrasie

Een intensieve peeling voor de huid die om ‘nieuw leven’ vraagt. Des te trager het vernieuwingsproces verloopt, des de langer blijven de oude cellen op onze huid vastzitten waardoor ze er ouder gaat uitzien. De huid ondergaat een detox met peptiden. Micro kristallen verwijderen dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing. Een egale en heldere huid die terug ademt!

  

 •  
 • 1 behandeling 80
 • kuur van 3 behandelingen (optimaal resultaat) 220
Cosmeceutisch octrooi, geïnspireerd op de medische wetenschap.

Oogbehandeling

De huidstructuur rondom de ogen is fijn en dun waardoor ze een aangepaste behandeling vraagt. De vochtafvoer wordt gestimuleerd door een lymfedrainage met ijswater en porceleinen lepels. Deze producten bevatten geen parfum, geen kleurstoffen en zijn getest onder oogheelkundig toezicht.

 •  
 • Oogbehandeling 25
 • Oogbehandeling bij gelaatsbehandeling 20

Specifiek voor de man

Een ritueel van pure verzorging en totale energie!


Sothys heeft de huid van het gelaat van de man van dichtbij bestudeerd om ze beter te begrijpen. 
Actieve, drukbezette, verleidelijke en sportieve mannen hebben behoefte aan nuttige en praktische producten met een verzorging in het instituut specifiek voor de man.

 •  
 • Specifiek voor de man 70

Bekijk waar u nog meer van kunt genieten